“Делено на две” е най-новото предложение на Дамян Попов, което вече успешно се завъртя в българския радио ефир. Песента бе представена в две версии – баладична и денс вариант.

Автор на музиката и аранжимента е Калин Димитров, а текстът е дело на Росен Димитров. Преди броени дни бе представено и видеото към “Делено на две” – re-edit.

В него участие вземат десетки фенове на изпълнителя, които с удоволствие станаха част от кадрите. Главната роля е поверена на Неделяна Христова – Нел, която изгря в музикалното риалити “Музикална академия”.

Дамян и Нел не крият симпатиите си един към друг, като светските хроникьори дори подозират, че освен на сцената, са партньори и в живота. Засега двамата не потвърждават, но пък често имат общи изяви – както на сцената, така и извън нея. В кадрите още участие има и поп певецът Лазар Кисьов, както и хореографът на балет Fame – Венцислава Станковска.

“Надявам се да успеем да докоснем хората, тази песен да им въздейства и да усетят емоцията, която сме вложили”, откровен е Дамян Попов.