Новата песен на Ани Хоанг е озаглавена "Виетнамчето" и ще предизвика вниманието на феновете на горещите ритми.

Композитор на парчето е Иво Моллов-Гугутката, текстът е написан от  Мариета Ангелова. Съпорт на младата изпълнителка с вокали дава Илиян, който по случайност присъствал в студиото по време на записа. Двамата направили доста интересни импровизации, които феновете ще чуят и в крайния вариант на песента.

"Илиян беше в студиото на Иво-Гугутката. Като се видяхме и се заприказвахме какво правим и какво ще записваме. От  него дойде идеята да направи една импровизация "Олеле, майко! Това не е ли виетнамчето...". Така и остава тази фраза за начало на песента. Чудихме се какво заглавие да й сложим на песента и решихме да е точно това - "Виетнамчето", за да се отличава" - разказва пред signal.bg Людмил Иларионов-Люси.

Ани Хоанг и Илиян преди време имаха идея за дуетно парче, която така и не успя да се осъществи, но нищо чудно след време колаборацията им да се получи.

Запитан каква е музикалната стилистика на "Виетнамчето", Иларионов споделя: "Доста темпераментно парче, направо си е кючек, както "Ефектът Уау" на Гъмзата и Илиян  и "Оборотна си" на Гъмзата. Интересното е също, че песента я имаме от няколко месеца. Мислехме да я включим в албума на Ани, но не успяхме, защото чакахме доста време за текст. Наложи да минем през няколко автора. Мариета Ангелова беше доста заета и поизчакахме тя да напише текста".

На 15 февруари Ани Хоанг ще заснеме клип към "Виетнамчето". Режисьорът Людмил Иларионов - Люси споделя, че ще заложи на купонджийското настроение, но видеото няма да е със сюжетна линия.