Изглежда решила да обори информацията, че е тъжна и сама, ТВ водещата Вихра публикува обща снимка с дъщеря си Ава в страницата на предаването й "Споделено с Вихра" във Фейсбук.

Под фотоса водещата коментира:

"Имах фантастичен уикенд с дъщеря ми и с най-добрите ми приятели!:)".

Снимката е правена някъде в планината и на нея двете изглеждат много щастливи.

Повечето от феновете на предаването реагираха положително на споделената лична информация и поздравиха майка и дъщеря за външния им вид.

Разбира се имаше и коментари, че мястото на фотоса е в личния профил на водещата, а не на стената на предаването: "Хората не се интересуват от личния ти живот, Вихра!", гневно пише фенка под снимката.

Припомняме, че наскоро водещата и бившата й половинка Иван се срещнаха и решиха да сложат край на публичните спорове помежду им.

И докато любовта на Иван и Ирина вилнее и на тв екрана чрез предаването "Черешката на тортата", за любовния живот на Вихра нищо не е на сто процента ясно.

Водещата все още не разкрива има ли нов мъж до себе си и кой точно е той.

Името й е спрягано с  режисьора Милан Кузов, а наскоро и с колегата й, водещия на предаването "Баркод", Марио Младенов.

Припомняме:

Близки до Вихра твърдят, че водещата пристигала и си тръгвала сама от работа и изглеждала доста унила. Въпреки слуховете, тя си нямала приятел и компания й прави единствено плюшеното зайче, подарено й от Марио Младенов при старта на предаването й "Споделено с Вихра". Водещата буквално не се разделяла с играчката.