Люта свада си спретнаха бившите съпрузи Иван Христов и Вихра в дома на Темида. Двамата се засякоха на 13 май сутринта пред зала номер 8 на Съдебната палата в София, в която течеше бракоразводното им дело.

''Това, което искам, даже е малко, да не мислиш, че не ми казват какво си говорил за мен", съскаше екс отчаяната съпруга. ''Много бързам в момента, имам работа, разбери ме, но ти се заклевам, че никога не съм говорил лоши неща за теб", контрираше я Опосума., пише "Всеки ден". Разпрата трая малко повече от 15 минути, като отстрани на двойката търпеливо изчакваше адвокатът на Вихра и майка й.

Двамата се разделиха преди година, когато стана ясно, че водещият на ''Къртицата" и ''Сблъсък" кръшка от семейното ложе с колежката им Ирина Сарачинова. Последната също се разведе, след като с Иван официално съобщиха, че са влюбени и се обичат. Последваха остри реплики и обиди между Иван и Вихра, от които най-много страдаше дъщеричката им Ава. Иван се жалеше, че Вихра не му я дава, тя пък се оплакваше, че той не им помага финансово достатъчно. Освен това Опосума я обвини в извънбрачна връзка с оператора от БНТ Милан Кузов, с когото го мамила.

Така след взаимни упреци повече от година уличените в извънбрачни връзки бивши съпрузи явно все още не са успокоили страстите си, за съумеят да заровят томахавката. Животът на Иван обаче се разви по-благоприятно от този на Вихра и в момента той продуцира няколко предавания със спорен рейтинг. Вихра се пробва като водеща на мястото на фолк дивата Камелия в предаването ''Споделено с..", но след три месеца в ефир бе сменена от певицата Кали.