Тв водещата Вихра дълго чака любовника си Милан Кузов пред обществената тоалетна на столичната автогара. Първо обаче двойката любовчии си купила билети в посока Южна България.

В петък сутринта, малко след осем и половина, в салона на автогарата влезли мъж и жена. Това били самите те – Вихра и приятелят й Милан, дългогодишен кадър на БНТ. Говори се, че точно той въвел бившата ''отчаяна съпруга'' в телевизионните среди. А после я въвел и в постелите си – преди години двамата си имали тайна любовна явка – квартира край Суходол.

Вихра и Кузов не се държали за ръка, но демонстрирали опасна близост. Двамата се наредили на опашка на касата и купили два билета най-вероятно за Харманли, родният град на Вихра. Явно бившата на тв опосума Иван вече не издържа на напрежението в столицата и иска да се скрие от злобните езици в провинцията, пише kliuki.bg.

След това любовчиите се упътили към тоалетните. В мястото за усамотение първо влязла Вихра, докато Милан я изчакал отпред. Усетили, че привличат чужди погледи, двамата спретнали строен план за тайно напускане на автогарата. Всеки от тях тръгнал в различни посоки и се срещнали едва пред автобуса в уречения за отпътуване час – план, на който би се възхитил дори стратег като Наполеон.