Бившата „отчаяна съпруга“ Вихра сподели най-после причините да напусне „Станция Нова“.

Въпреки огромното си търпение и професионализъм брюнетката не издържала на подмятанията на Ирина Сарачинова и си подала оставката. „Когато от другата страна непрекъснато има някакви подмятания, поведение, което за мен е грозно… Пружината се пренави и накрая щеше да се скъса“, признава тя.

По повод развода си с Иван Вихра споделя, че е приела нещата много спокойно. Единственото, което я наранява, е факта, че сама трябвало да разбере за изневярата му, а него от него, пишат от dir.bg. Водещата не крие, че се е почувствала предадена от измяната, но най-вече от това, че не е бил откровен с нея. И въпреки огромната болка, която изпитва тя е категорична, че не е плакала за раздялата си с него. „Изживях емоции, които не мога да опиша с думи, но не съм плакала. Между другото за раздялата на Дани и Андрей плаках много. А за края на моята връзка не го направих.“, споделя брюнетката.

За разлика от съпруга си Вихра е напълно откровена с дъщеря си и не крие, че веднага след разрива им е споделила защо Иван се е изнесъл. На малката Ава тя обяснила, че в живота на баща й има нова жена и той има ново семейство. Въпреки това водещата направила всичко възможно малката да осъзнае, че продължава да е на първо място в живота и на двамата си родители.