Експоловинката на Иван Христов – Вихра Петрова, сподели, че не харесва „Музикална академия“, но пък за сметка на това е огромен фен на VIP Brother.

Докато вървяха и двете предавания в конкурентите телевизии, бившата съпруга на Иван помоли приятелите си в социалната мрежа да престанат да й изпращат покани да хареса страницата на музикалното риалити, тъй като това няма как да стане.

С това тя отново леко захапа бившата си половинка Иван, който е и продуцент на Академията.

„Не мога да разбра защо продължавате да ми изпращате покани да харесам „Музикална академия“. Това няма как да стане! Аз си падам по-класиката – VIP Brother”, категорична бе Вихра.

Може би, за да не остане грешно разбрана обаче бившата отчаяна съпруга побърза да изтрие призива си в официалната си страница няколко часа по-късно.

За никого не е тайна, че след като се разделиха с лоши чувства и настроения, Вихра и Иван и днес не поддържат добър контакт и по всичко личи, че каквото и да направи в бъдеще продуцента, то няма да се хареса на екссъпругата му.

Припомняме, че след дълга връзка Иван и Вихра сложиха край на отношенията си, след като продуцента обяви, че вече не изпитва любовни чувства към съпругата си и е влюбен в колежката й по ефир – Ирина Тенчева, пише bliasak.bg.