Водещата и пиарка Вихра Петрова не спира да се радва, че нейната колежка Миглена Ангелова се пребори за първото място във VIP Brother.

Вихра честити на Миглена веднага след финала: "Честито, Меги! Щастлива съм! Ти си прекрасна! Обичам те, знаеш! Никога не съм се съмнявала, че ще победиш!"

Двете са приятелки от години и са работили заедно по токшоуто на Миглена "Искрено и лично". Това донякъде обяснява язвителните забележки, които Ангелова отправи към Ирина Тенчева още с влизането й във VIP Brother. Припомняме, че Вихра беше омъжена за продуцента Иван Христов, когато той се отдаде на връзка с Ирина и напусна Петрова.



Тази седмица Вихра сподели във "Фейсбук" статия, в която пише, че тя много цени Миглена, а Ирина Тенчева е описана като лицемерка, която никак не се харесва на зрителите.

Над публикацията Вихра коментира: "Така е! В крайна сметка винаги достойните печелят! Изключителен ум, изключително самообладание, прецизност на изказа и вярна оценка... Само можем да се учим от Миглена. Достоен победител!"