Бившата отчаяна съпруга Вихра се сгоди отново. Екс тв водещата се похвали, че е щастлива и най-после е намерила нова любов.

Пълна мистерия е кое е новото гадже на звездата. Самата Вихра от 2 месеца не спира да се хвали, че има нов мъж до себе си, но пази самоличността му в тайна.

Близки до нея обаче подозират, че емоционалните й реакции може да са единствено и само с цел да подразнят бившият й съпруг Иван. Някои дори твърдят, че брюнетката още не може да прежали бащата на детето си и прави отчаяни опити да пробуди интереса в него, дразнейки го с различни мъже.

За новия мъж в живота на Вихра не се знае почти нищо, освен че е с 4 години по-малък от нея и със солидно състояние. Именно заради това той си позволи да инвестира в идеята й за собствен бизнес–магазин, предлагащ натурална козметика.

Двойката често обикаля страната отдавайки се на романтични пътешествия. Миналия уикенд двамата прекараха в Созопол, където, макар времето да не бе подходящо за плаж, двамата не спряха да си правят романтични разходки на брега на морето.

Именно тогава влюбените се сгодиха, а Вихра се похвали с годежния пръстен, който получила предната вечер. Тя гордо размахва лявата си ръка, която е украсена със скъпото бижу.

Познати до Вихра обаче се съмняват, че ще се стигне до брак. В отчаянието си Вихра сменя мъж след мъж, търсейки във всеки следващ Иван, но след време се разочарова и всичко приключва за няколко месеца, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

OЩЕ СНИМКИ ТУК:

Вихра в Созопол