Коя е Вихра Петрова и откога се явява защитник на чалгаджийката Мария и милионера Християн Гущеров?

Този въпрос си задават възмутени интернет потребители, които скочиха срещу, меко казано, странна статия в блога на бившата Отчаяна съпруга.

В статията, озаглавена „Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?“, Вихра се опитва да защити правото на любов на Мара и новия й съпруг, пише HotArena.net.

„Когато разбрах хубавата новина за Мария и Християн Гущерови, искрено се зарадвах на щастието и стъпката, която бяха решили да предприемат. Минаха седмици от събитието, а не спират да се бълват всякакви ужасни и често отвратителни умозаключения“, гласи част от доста кратката коментарна статия на Вихра.

Нататък бившата на Иван Христов продължава със суперлативи по адрес на младоженците и заключва с баналното: „В мен остава въпросът: „Защо?” Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?“

Истината е, че ако тв водещата наистина искаше да защити тезата си, щеше да напише много по-професионално обоснована статия. Щеше да разгърне своята защита и с примери да покаже колко щастливи са Мария и Гущеров, какво ги крепи и какво ги кара да се обичат. След това щеше да погледне и от другата страна на монетата и да поразсъждава защо хората на вярват на тяхното щастие.

Вместо това обаче, Вихра заложи на гръмко заглавие със снимки и текст, в който само четка Мария и Християн. Явно бившата на Иван Христов трупа рейтинг с една от най-коментираните двойки в момента и неслучайно е събрала толкова коментари и предизвика бурни дискусии във Фейсбук.

„Като толкова се обичат можеше да се скрият някъде и да изживеят любовта си, а не да напират да се венчаят в „Невски“, при положение че е забранено!!!! Това е желание да се покажеш на целия свят колко си по-по-най, а за тази цел се избира мъж с много пари - ето това дразни! Така, че това не е хейт просто така за спорта, а резонен, провокиран от демонстрация на лукс хейт!! И се учудвам, че някои не го разбират“, гласи един от коментарите под публикацията.