„Венета е като свиня, която хвърля кал върху хората, понеже само това може да прави. Да не си отварям устата, защото ще се окаже, че не е толкова примерна съпруга на Тишо. С обувките си само доказва каква змия е.“

С тези думи Вихра скочи срещу Венета Райкова във Фейсбук, за да защити фолк дивата Мария, пишат от hotarena.net.

Повод за махленския скандал стана поредното издание на рубриката „Възход и попадение“ в „Горещо“, където под прицел този път бе певицата Мария. Райкова я хвана на подбив заради тенекията, която дивата й върза на новогодишното парти „Мъж на годината“.

Изпълнителката на „100 лъжи“ така и не се появила в студиото, нито си вдигала телефона, което постави водещата в неудобно положение. Венета обаче й върна жеста във „Възход и падение“, където я срази със земята.

„Певицата с лоените джуки“, „Златотърсачка“, „момиче, израснало в панелните блокове“ и прочие обиди и сарказъм бълваше Райкова в рубриката си срещу доскорошната си приятелка. Мария бе описана като жена, която се интересувала само от банковите сметки на мъжете и която само мултимилиардер може да притежава.

Именно солидният портфейл на Християн Гущеров накарал Мария да провиди „сексапила“ му. Тези изцепки вбесили милионера, който решил да впрегне всички връзки, за да защити името си, писа „Всеки ден“.

И докато Мария не отвърна на нападките, отчаяната съпруга Вихра се намеси и избухна във Фейсбук. Злобните й коментари към Райкова обаче не се харесаха на феновете и бившата на Иван побърза да изтрие всичко, писа „България Днес“.