Примата на българската естрада Лили Иванова изплаши до смърт близки и приятели.

Съседи на певицата разказват, че в ранните следобедни часове в събота е била извикана спешно линейка, заради звездата.

Промените във времето повлияли на кръвното на певицата и Лили се почувствала много зле за кратко. Силно обезпокоен, нейният импресарио позвънил незабавно на 112.

За щастие тревогата му се оказала излишна и певицата бързо влязла във форма. За кратко 73-годишната естрадна икона събрала границите на кръвното, пишат от „Всеки ден“, цитира kliuki.bg.

Зачестилите магнитни бури, както и напрежението от предстоящото турне станали основната причина за влошеното здраве на певицата. В последно време Лили не се чувствала особено добре, в резултат на което получила и кризата.

Според медиците имунната система на звездата в момента е леко отслабнала и това започва да й се отразява. Въпреки че е невероятно жизнена и енергична за възрастта си, медиците препоръчали на Иванова да не се преуморява.

Независимо от медицинските препоръки, Лили вероятно ще продължи да участва активно в подготовката за предстоящото турне. На 22 ноември певицата планира и грандиозен концерт в зала „Арена Армеец“, на който ще изпълни не само най-големите си хитове, но и най-новите си песни.