Момичето със зелените очи и ангелски глас Виктория Георгиева представи своя нов сингъл и видеоклип с името „Част от мен”, който може да бъде видян в официалните канали на „Монте Мюзик” в YouTube и Vbox7.

В „Част от мен” феновете на Вики ще чуят топлия й и чувствен тембър.

Песента вълнува още от първо слушане, а в цветното видео към нея режисьорът Bashmotion разказва история за онези малки несъвършенства в любовта, които понякога приличат на неочаквана покана за танц.

С „Част от мен” Виктория затвърждава своя облик на един от най-интересните изгряващи български изпълнители - с добър вкус и обещаващ талант. И този път автор на музиката,текста и аранжимента е Владимир Ампов – Графа, за последните щрихи на текста допринася Рейчъл Роу, а в изработването на аранжимента се включва Веселин Ценов – Algoriddim.

Изключителният талант на Виктория Георгиева впечатли българските фенове още с появата й в музикалния риалити формат X Factor през 2015 г. Малко след като стана част от музикалния лейбъл Монте Мюзик, Виктория Георгиева записа свежия летен хит “Нищо случайно”, последван от красивата балада “Незавършен роман”.