"Виждали сме се с Коко Динев, но никога не съм си обелвала и дума с него. Имахме участие в неговото заведение на Кулата на 6 януари и той беше там, но изобщо не сме говорили", разказва Вики от "Мастило" пред "168 часа".

"Той беше с Емилия, слушаха ни, забавляваха се. Не знам откъде дойде тази история, че съм новата му любовница. Но пък ще ми е любопитно да му се обадя по телефона и да му кажа:

"Здравейте, господин Динев, аз съм Виктория, момичето, за което пишат по вестниците, че спи с вас. Как сте?"

Тя признава, че искрено се забавлява на историите, които жълтите медии съчиняват за личния й живот.

"Писаха, че ме е набутал в казиното си, за да изкарам някой лев. Смях се от сърце, когато го прочетох. Аз, ако му бях гадже, нямаше да работя", заявява с усмивка певицата.

Вики е доволна, че семейството "Може пък и той да си прави пиар, знам ли. Покрай мен никога не е имало скандали - нито за мъже, нито каквито и да е други, и да си е казал: "Тя ще е!" Възможно е дори да се опитва да си чисти имиджа. Каквото и да е, не ме интересува много. Само да не ми се обиди сега, като чете", оправдава се Вики. Тя не знае почти нищо за митичния сваляч на фолкпевици.

Коко Динев, но пък се радва, че в заведението му, в което звучи предимно попфолк, има нова концепция.

"Преди нас са пели Графа и Миро. Скоро и Д2 ще имат участие там. Много е приятно, хората се забавляват, пеят с нас", спомня си тя. Като цяло отношението "Изпълнителят трябва да се занимава с това, което го кара да се чувства щастлив и му дава енергия. Но това определено не е моята посока на развитие. Даже ме избива на агресия, ако слушам такава музика, не ми е приятно. Веднъж попаднах в един чалга клуб с голяма компания и издържах половин час", разказва изпълнителката. Споделя, че много обича българска музика, най-вече "Фючър Шок" и Рут Колева. "Често си пускам и "Тоника СВ". Те са любимата група на майка ми. От бандите слушам "Остава"", обяснява Вики.

След като беше водеща на "Гласът на България", тя вече има приятели и от другата страна.

"Ивана е страхотна, може да е клише, но тя е един прекрасен човек и истински професионалист. Спомням си, че се включваше в подготовката на всички песни, помагаше на изпълнителите и проявяваше завиден рефлекс да замаскирва неочаквани гафове", не пести похвали Вики. Тя е готова да стигне дори по-далеч и да отиде на участие на Ивана.

В същото време е категорична, че никога не би записала дует с попфолк изпълнител, както преди години направи колегата "Още в библията на предаването е записано, че единият член на журито трябва да е представител на най-масовия музикален жанр в страната.

Журито ни беше прекрасно и нямам забележки към никого. Най-важното е, че получих безценен опит като водеща", признава Вики Терзийска.

Евгени Димитров-Маестрото я кани да участва в шоуто. Тя веднага откликва на предложението и дори сега признава, че би водила и втория сезон на шоуто.

Вики иска да се занимава с телевизия и по-скоро с добър музикален проект. Певицата с усмивка отхвърля слуховете, че Слави Трифонов е тираничен и строг шеф.

"О, не, бих казала дисциплиниран. Научи ни на много неща, истински професионалист, разказваше ни всякакви истории от опита си на водещ. Много съм му благодарна", признава Вики. В този момент при нея влиза Мага - част от журито на другото музикално риалити по Нова тв "Х-фактор".

"Ето я и конкуренцията", усмихва се тя. Оказва се, че с Мага са много близки приятели, а освен това той е правил някои от аранжиментите на песните на "Мастило". И двамата са част от екипа на "Жокер Медиа" и студията, в които работят, са врата срещу врата. "Много пъти сме се шегували, че съм го била по рейтинг", смее се Вики.

Тя признава, че не е следила много-много конкурентния формат, защото не "Трябва да е готов на 24 февруари. Ще направим голяма промоция и турне в клубовете по страната.

Малко прилича на бенефис, но не е. Просто слагаме чертата на първо ниво и атакуваме второ", смее се Вики. И двамата се издържат само от музиката си и участията на групата.
"Е, и парите от Коко са добре дошли", шегува се хубавицата. Преди няколко дни са снимали клип към най-новата си песен и двамата са болни заради студа навън. Десо дори е пострадал по-сериозно, има огромна рана на ръката си, защото се опитал да защити Вики, която се подхлъзнала.

"Изкуството изисква жертви", скромно заявява той и пак изхвърча по задачи около предстоящите албум, промоция и турне.

Вики отговаря за визията им в клиповете. Някак неусетно от невинното момиченце тя коренно се промени и започна да се появява в клиповете като секси мацка.

"Ами нали съм мъжемелачка, с Коко Динев съм вече, как иначе?", продължава с усмивка да коментира най-пикантния слух около себе си Вики. За нея тази промяна не е изведнъж, а отразява нейната лична промяна от момиче към жена. Отскоро се доверява напълно на професионалисти за това как да изглежда в клиповете и за фотосесиите.

"Покрай новия албум заснехме няколко фотосесии, които са наистина впечатляващи. Особено обложката на албума ще скандализира много хора. Искаме да провокираме, да се развиваме, пак ще пеем за любов, но просто сменяме гледната точка, показвам една друга своя страна."

Вики се оказва много разговорлива за музиката и слуховете около личния си живот, но когато я попиташ дали си има гадже, отговаря кратко и категорично."Имам си, да. Имам си много гаджета."