Певицата Вики Терзийска и колегата й Десо представиха новото парче на групата си "Мастило".

Във видеото към сингъла "Ела, ела" участва актьорът Явор Бахаров.

"Музиката и текстът на „Ела, ела” са на Нина Илиева, аранжиментът - на Десо. Идеята за видеото е на режисьора Цветомир Матев, който реши да направи нещо като репродукция на „Алиса в страната на чудесата”.

Във видеото има едно жълто цвете. Явор прави така, че то да стигне до мен. Това цвете е една метафора за доброто настроение, което стига до едно хубаво момиче. Една съвсем обикновена младежка свежа идея!" - разказва Терзийска.



След представянето на парчето се заговори, че Явор Бахаров и изпълнителката всъщност са новата светска двойка. В интервю за bliasak.bg Вики отказа да коментира отношенията им.

"Какъвто си ми е, такъв! Това са си отношения между нас двамата, какъв ми е Бахаров! Това си е само между нас! Представяш ли си да го кажа на медиите и всички да разберат!?" - шегува се Вики и заявява, че не я вълнува какво се говори за нея. "По-добре на хората в устата, отколкото в краката" - цитира мъдрост на баба си тя.



В клипът Явор е с изправена коса, което Вики коментира така: "Искахме да се насочим към малко по-различен имидж на Явор от романтично къдравата му коса. За мен беше много успешен!"