Наситеночервено, голи кълки и пищни гърди, които напират от деколтетата.

Такава е абитуриентската мода на випуск 2012. Дългата рокля е със задължителна дълбока цепка. Ако ли не, тогава ултраминижуп. Важното е да се виждат стройните бедра.

Роклите са в цветове от пепел от рози до турскосиньо, наситенолилаво до аленочервено, което е най-често срещаното.

Последният цвят бе и изборът на Вики от "Мастило", която бе дама на бала на 18-годишния Християн Хараланов в Разград,научаваме от в. "24 часа". Тийнейджърът е син на братовчед на Виктория Терзийска и е от родния град Исперих.

Той се дипломира в специалността математика с информатика на английски език в разградската Природоматематическа гимназия. Виктория Терзийска пристигна в Разград специално, за да участва в празника на семейството на братовчеда си.

Крещящото при абитуриентите тази година е предимно в избора на превозни средства за бала. Някои дойдоха с последни модели трактори, триколки или бъгита. Абитуриентът Никола Аврамов от Хасково скочи в събота вечерта от ТИР пред входа на езиковата гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" и събра овациите на съучениците си.

Продуцентът Иван Христов и приятелката му Ирина Сърачинова изпратиха свой близък абитуриент пред храм-паметника "Св. Александър Невски" в петък вечерта. Ирина го снимаше с "Никон D90", а в промеждутъците двамата с Иван се целуваха.