Наскоро Вики Терзийска от група "Мастило", опроверга плъзналите слухове, че е разделила бизнесмена Коко Динев и фолк дивата Емилия.

"Боже, аз този човек дори не го познавам, камо ли да съм негова любовница", възмути се Вики пред медиите.

Припомняме, че малко след като Емилия оповести раздялата си със собственика на "Кошарите", ВИП клюкари разнесоха пикантерията, че Динев давал на новата си любовница Вики по хиляда лева джобни пари на ден. Това накара Терзийска да обясни, че е скъсала с последното си гадже, което върти фирма за кетъринг и в момента е сама.

Запознати обаче твърдят, че певицата пътува до Пловдив всеки петък и изкарва там уикендите в обиколки из ресторанти и кръчми.

Изпълнителката на “В ръцете ти е най-добре” оправдавала присъствието си в града с работни ангажименти, но оставала и след участията си.

“Миналия петък пя в един бар, но остана до неделя. Тази седмица също ще идва. Освен това движи в компанията на футболни мениджъри от “Локомотив” (Пловдив). А разправя, че няма нищо общо с Коко Динев”, обясняват пред “Всеки ден” очевидци.

Клюкарите настояват, че Вики се преселила в Пловдив именно заради специалните си отношения с Динев, пише blitz.bg.

Междувременно певицата смени и цвета на косата си - като от сексапилна блондинка се превърна в тъмнокоса изкусителка.

Как ви харесва повече? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Припомняме:

Покрай шоуто "Гласът на България" певицата накара запознати да припомнят всичките й екстравагантни връзки. Блондинката е била гадже на двама от членовете на група "Мастило".

Най-известният й любовник обаче е колегата й Графа, който е и една от първите й тръпки. Двамата се залюбват, когато Терзийска е едва на 18 години и студира журналистика в Софийския университет. Влюбеният до ушите Влади Ампов й пишел любовни писма, посветил й песента "Влюбени сълзи" и й се обяснявал в любов, вдигайки транспаранти на видни места в София. Графа обаче не успял да надхвърли екстравагантността на първия приятел на Виктория Терзийска. Тогава семейството й живеело на последния етаж на панелен блок.

Любимият на тийнейджърката Вики се качил на тавана на блока навръх Свети Валентин на 14 февруари и спуснал оттам огромно сърце, прободено със стрела. Баща й тогава казал на вече покойния брат на певицата: "Я повикай Виктория, защото със сигурност това сърце не е за майка ви!"

Снимки: Bulphoto