Бившата вокалистка на група "Мастило" Виктория Терзийска-Величкова е в търсене на детегледачка. Изпълнителката на "Твоите кафеви очи" прибегна до издирване на правилния кадър чрез социалните мрежи. Тя обясни за намеренията си чрез обширен пост в една от най-големите групи за търсене и предлагане на детегледачки във Фейсбук, видя HotNews.

Вики, която е майка на две дъщерички, не скри популярността си и към обявата си приложи собствена снимка с любимите си създания. "Здравейте, казвам се Виктория и съм майка на две сладки момиченца на 4,5 и 1,5 години! Те са целия ни свят и се грижим с радост за тях, но ми трябва още помощ в отглеждането им", пише изпълнителката в групата. След това признава, че жената, която в момента й помага в грижите за децата не може да бъде ангажирана постоянно и затова й се налага да търси още една детегледачка, тъй като бабата - нейната майка няма възможност да й помага. "Майка ми е човек със сериозна професия, бохем и идва да се порадва за малко на внучките", признава още тя.

Г-жа Величкова, не пести средства за правилния кадър и дори е готова той да живее под един покрив със семейството й, даже му предлага и служебен автомобил - ако може да шофира. "Иска ми се да намеря човек, който има опит с децата, мил и грижовен. Огромен плюс е ако дамата може да шофира, защото можем да й дадем служебен автомобил. Работното време е плаващо, да има възможност да остава до късно и да преспива вкъщи, ще има самостоятелна стая. Обожаваме да пътуваме, ще бъде страхотно, ако човекът има възможност да пътува с нас", обобщава певицата, която живее в Кокаляне, става ясно от публикацията й. "Въобще търсим някой, който иска да стане част от нашето семейство. Ще го обичаме и почитаме. Възнаграждението ще уточним по договаряне, не сме ощетили никой до сега", заключава звездната майка, а обявата й предизвика небивал интерес от кандидатури, които очевидно са поблазнени от видимо перфектните условия.