Певицата Виктория Терзийска от Мастило очаква първото си дете. То ще е момиченце и вече й е избрано име – Маргарита. Терминът е на 3 май, когато е родена и самата певица.

Бащата на детето й – Петър, вече е предложил брак на певицата. Тя разказа, че се е влюбила постепенно в него и първоначално не е очаквала сериозни намерения от негова страна.

- Какво се промени в теб?
- Животът не ми даде много леки уроци, напротив трябваше да мина по доста трънлив път, защото и в семейството ми и в живота ми имаше толкова много драми, които аз трябваше да осъзная, да преживея, за да мога да продължа. За съжаление в живота всички ние си слагаме толкова маски, много играем. Дори човек, като мен, който е доста първичен и естествен, аз ненавиждам несправедливостта и измислените неща, но често се улавям, че трябва да играя роли, които не са моите.

- Какви роли си играла?
- Какви ли не. Ти си променяш гласа, дори начина на говорене.

- Кога ще се появи детето на бял свят?
- Ще се появи на 3 май, когато е и моята рождена дата и съм се родила преди 36 години. Аз обаче не искам да я раждам на моята дата. Това е съвпадение на енергии и затова искам тя да си има нейна дата, а аз моя. Казвам „тя“, защото ще е момиче. Бяхме в Банско с майка ми и моят приятел Петър, когато научих новината, че съм бременна. Влязох в една аптека и си купих тест. Първо не повярвах и на другия ден си взех още един тест. Бях ужасно щастлива, защото това го чакам от много дълго време. Истината е, че, бебето толкова непланирано и приятно ме изненада. Поне два месеца ми трябваше да осъзная, че в мен има нов живот. И приятелят ми бе много щастлив.

- Твоят приятел Петър добро момче ли е?
- Той е един изключително интересен човек, защото е с 8 години по-голям от мен и е много интелигентен мъж и обожава жените. Той знае как да живее и е бохем. Покани ме на една вечеря през април миналата година, никога няма да забравя. Преди това една наша позната ни запозна по негова инициатива. Той продължи да ме търси, беше изключително сериозен в намеренията си към мен. В началото си мислех, че всичко е просто едно забавление и на двамата ни се случва. Той е един човек, с когото мога да разговарям, да се забавлявам, да ми е хубаво. Не беше любов от пръв поглед. Аз го опознах малко по малко. Влюбих се, тъй като видях пред себе си един страхотен мъж.

- Романтичен ли е ?
- Много, той  е зодия Везни. Непрекъснато ми подарява цветя.



- Обсъждате ли темата за брак?
- Той ми направи предложение вече на остров Капри това лято. Бяхме в един ресторант и както си вървяхме по улицата беше решил, че точно тази вечер на еди кой си залез ще ми предложи и ме попита. Аз бях в шок, казах, че малко трябва да изчака. Сега смятам, че съм му дала достатъчно знаци, за да ме попита втори път /смее се/.

- Ще му кажеш ли „да“?
- Сто процента.  Смятам, че съм си намерила човека до мен.

- Коя е най-голямата криза, която преживя в живота си?
- Имала съм две големи кризи в живота си. Те са свързани със загубата на баща ми и брат ми. За съжаление и двамата вече ги няма на този свят. Още на 18 години загубих брат ми, всичко се случи неочаквано. Баща ми пък загубихме заради болест на белите дробове. Опитвахме се да го спасим и ходихме къде ли не... С майка ми си останахме две момичета в живота. Като че ли това дете сега е дар и ще запълни много празнини и за майка ми, и за мен. Затова съм много щастлива. Когато загубих брат си, бях приета да уча журналистика в София. Но реших, че трябва да направя нещо. Заминах за Москва и там ми предложиха да стана вокалистка на група Спринт. Аз се съгласих веднага, моите родители не ме пуснаха, но аз го направих за себе си, защото исках да остана сама. Смятах, че музиката ще ме спаси по някакъв начин и тя наистина го направи. Така стартира това, което аз наричам „моят живот“ и заниманията ми с музиката. И досега тя е лекарство за моята душа.

- Кои са най-добрите страни на славата и кои са най-лошите?
- Позитивното е, че хората винаги са добронамерени. Лошото е, че в България хората доста директно влизат в твоето пространство. Никой не уважава факта, че ти си една жизнена единица, която има нужда от спокойствие, от грижи за себе си.

- А жълтата преса?
- Изобщо не й обръщам внимание, затова дори не я споменах.



- Коя е най-безумната история, която е тиражирана за теб?

- За Коко Динев е най-безумната история. Една сутрин се събудих и бях негово гадже. Според мен той сам си бе измислил цялата тази история. Ние след това се запознахме, той е един съвсем нормален човек. Но сме от съвсем различни светове, аз не мога да бъда провокирана от мъж като него. Аз се вълнувам от книги, от кино, от хиляди неща, които не знам дали са му толкова интересни.

- Кой е твоят най-голям недостатък?
- Моята директност. Казвам всичко мигновено, въпреки че много хора са ми се сърдили с години. Това ме прави нелицемер, но и не тактична.

- Според градската мълва подготвяте нов албум с детски песни?
- Това е един проект, който аз много отдавна съм започнала и се гордея с него. Мисля че точно сега трябва да се появи. С удоволствие ще пускам тези песни на дъщеря си. През лятото като пътуват всички тези семейства към морето, децата много се увличат по това да пеят песни в колата заедно със своите родители. Събрах всички мои приятели-изпълнители, които участваха напълно доброволно. Това са Белослава, Любо Киров, Мариана Попова, Борко Чучков, Орлин Павлов. Получи се един много мил проект. Мислим всички тези песни да ги съберем в един диск.

- Как си представяш живота след 20 години?
- Надявам се с детето ми всичко да е наред, да отрасне едно добро момиче и кой знае.., може би да слуша група Мастило и да има братче и сестриче. Бебето ще се казва като майка ми Маргарита. Избрахме името.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук, заглавна сн. сп. Булка