Новинарката Виктория Петрова не прилича на себе си през последните няколко седмици.

Най-красивата представителка на нюзрума на bTV е отслабнала драстично, а огромни тъмни кръгове засенчват иначе озареното й лице.

Зеленооката хубавица изглежда бледа и изтощена и слабее с всеки изминал ден. Дори пред колегите си обаче тя отказва да назове точната причина, на която се дължи промяната във външния й вид, пише „Всеки ден", цитира blitz.bg.

„Вики е много угрижена напоследък, личи си, че има някакъв личен проблем, но не желае да сподели с никого. Иначе си върши много усърдно работата. По цял ден е на компютъра и подготвя емисията. Кара само на кафета и не слага нищо в устата си," угрижени са колегите на хубавицата.

В кулоарите на bTV все по-усилено се говори, че журналистката май е болна от анорексия. Тя непрекъснато си внушавала, че е дебела и се подлагала на зверски диети.

Запознати твърдят, че Вики явно се е поболяла, след като се раздели със съпруга си - оператора Добри. Оттогава красавицата нямала сериозен мъж до себе си, а любовната й авантюра със спортния редактор Петър Бакърджиев не вървяла.

Телевизионната звезда не крие, че се разделила с девствеността си още на 16-годишна възраст.

Снимка: Bulphoto