Певицата Виктория Терзийска е подложена на семеен терор.

Откакто мина 30-тата си годишнина изпълнителката на група „Мастило” непрекъснато е подкачана на темата за брака и децата. Тя обаче няма никакви намерения скоро да се облича в бяла рокля и да застава пред олтара, за да задоволи капризите на своите близки, пише hotarena.net.

В последните няколко години около личния живот на Вики ври и кипи от интриги. Певицата, която за един сезон бе водеща на „Гласът на България”, официално излезе от категорията на скучните дами в шоубизнеса, които не се замесват с неподходящи мъже и успя да влезе в клюкарските хроники. За това помогна й слухът, че е поредната любовница на бизнесмена Коко Динев, пише в. „Уикенд“.

Двамата уж отричаха да се познават, но именно „Мастило” бе извикана да подгрява феновете на футболния клуб на бизнесмена „Локомотив” Пловдив. След това още на няколко пъти пътищата на певицата и богаташа се пресичаха, преди двамата напълно да загубят интерес един към друг, а с това и коментарите за връзката им да избледнеят. Според запознати, от мимолетната си афера с милионера, красавицата си тръгва с чисто нов автомобил.

*Коко Динев

Почти година по-късно обаче Виктория Терзийска е замесена в нова любовна авантюра – този път с доста по-млад от нея мъж. А както самата Вики си е признавала, тя обича да излиза с красавци, а не с чичко паричковци. Клюката носи, че певицата се е загаджила с актьора Явор Бахаров, който изненадващо се снима в последния клип на „Мастило”.

Двамата имат само един кратък момент на нежност във видеото, уж, за да не издават, че са си интимно близки. Кратката им загатната целувка обаче е достатъчно красноречива, че да разкрие истината зад актьорската игра.

„Какъв ми е Явор, си е само наша работа. Не смятам, че някой трябва да се бърка в това какви са отношенията ни”, изрепчи се наскоро певицата на тръгналите слухове за гаджлъка й с актьора. Така вместо да обори интригата обаче, с думите си още повече я засили.

Какъвто и да е планът й за връзката й с Явор, той едва ли ще я заведе до олтара. На два пъти младият актьор бяга от сериозни отношения и едва ли Вики ще е тази, която да го накара да преосмисли поведението си пред брачната институция. Нито с Лузиа Григорова, нито с Александра Туркмен, Бахаров не пожела да се обвърже през закона.

*Явор и Вики

Затова и някак пораженчески певицата е приела, че с къдравелкото няма да имат нищо повече. Най-много я огорчавало, че досега никой не я е искал за съпруга и всичките й мераци да се види в бяла рокля, няма да се реализират лесно.

„Никой не ме иска за жена. Бракът изобщо не влиза в плановете ми в близкото бъдеще. Само работата”, категорична е бившата водеща на „Гласът на България”.

Самата тя не била разочарована от тази ситуация. Смятала, че има време, докато намери правилния човек, с когото да създаде семейство. Роднините й обаче непрекъснато я ръчкали да ги запознае с някого, към когото има сериозни намерения. Най-притеснена за бъдещето й била майка й. Възрастната жена се тревожела, че вече толкова години детето й отлага да си роди потомство и скоро ще е късно за това.

*Вики

Виктория вече била чукнала 35 години и всяка следваща звучала като присъда пред предстоящото й потомство. С всеки изминал рожден ден майка й отброявала всички пропуснати шансове да се зарадва на внуци и не спирала да наставлява момичето си да побърза.

„Всяка жена иска да бъде майка. Искам някой ден да имам средиземноморска къща на брега на морето и да гледам 3 деца в нея”, разкрива мечтите си за семейство Вики. Тези и изказвания обаче били по-скоро поза, с която да успокои близките си, които изобщо не вярвали да я видят младоженка.