"България, извинявай!", избухна Виктор Калев. Голяма схема се заформя с неговото име. Нагли хакери и злонамерени фенове му открадват самоличността и се представят за него в мрежата. "Искам да се извиня на всички, които са притеснявани от човек, който се представя за мен с мой фалшив профил!", пояснява комикът. Оказва се, че от негово име са изпращани цинични съобщения на приятелите му.

Същевременно стана ясно, че на пълен комфорт се радва напоследък Виктор. Комикът имал край себе си мъж, на който може да разчита за много неща, пише жълтата преса. Младият левент се грижи на златоградчанина да му е хубаво, като го кара с бял лъскав автомобил, пазарува му и му прави компания дори и след залез-слънце. В израз на добро приятелство не се притеснява да го прегръща публично. Навремето Калев пърпореше из София със скромен мотопед, но откакто гастролира с музикалния си спектакъл "Грамофонът", доста се е замогнал и се придвижва с лимузина. Немското му возило е последен писък на модата в автоиндустрията и струва 100 бона.

Замогнал се от "Грамофонът", Калев си взе лимузина. Той разчита на услугите на нещо като персонален шофьор и асистент, на какъвто разчита и някогашната му приятелка Лили Иванова. С младежа, който е в обкръжението му напоследък, той буквално е ударил джакпота — освен, че е красив, левентът се оказал и изпълнителен. Не е ясно дали двамата имат официално установени трудовоправни взаимоотношения, а и това е без значение — факт е само, че са непрекъснато заедно, а Калев е истински щастлив.