Из Нова телевизия все по-усилено се говори, че Виктор Калев ще участва в новия сезон на "Като две капки вода", пише "Уикенд".

Така актьорът от "Шоуто на Слави" ще направи своето завръщане на малкия екран в конкурентната медия.

Калев до скоро таял надежди, че ще може да се издържа само от моноспектакъла си. Това обаче се оказало мисия невъзможна. Затова и му било невъзможно да откаже предложение за шоуто за имитации, което дошло от Маги Халваджиян.

За три месеца тв изяви и подготовка актьорът ще прибере толкова, колкото от представления за година напред. Освен това, спечелването му за участник в дадено предаване си е въпрос на чест. Напоследък за Калев се води истинско наддаване сред продуцентите, но и този път Маги излезе победител.

Освен Халваджиян, Калев също ще извлече единствено дивиденти от участието си. Той от години се слави като един от най-добрите имитатори в страната и всички са категорични, чепобедата му е в кърпа вързана. Това поставя и нова перспектива пред него - да бъде избран за жури, а не за участник. Така може да изгони Дони, Хилда или Фънки от стола и да прибере още по-солиден хонорар.

Да не забравяме и факта, че Виктор си е доста гъст със Зуека и Маги, което го прави на сигурна почит в шоуто за имитации. Според слуховете, и Геро е спряган за част от журито, което явно че е с нов състав. Георгиев е любимец на фамилият Халваджиян и ще грабне лъвски пай от баницата, коментират запознати. Сред другите имена, които се спрягат за участници в петия сезон на „Капките”, са Евгени Минчев и Деси Слава.