Виктория Бекъм измести Кейт Мидълтън от първото място в класацията за най-стилните европейски знаменитости на онлайн магазина Farfetch. Херцогинята бе единствената кралска особа, която години наред влизаше в Топ 10 на класацията, заради умението си да комбинира любовта към лукса и масовата мода, появявайки се в един и същ тоалет по няколко пъти. Сега Кейт успя да спечели 24 процента от гласовете на участничките в анкетата.

Виктория Бекъм обаче взе първото място с цели 28 процента. На трето място е подредена Киара Ферани, която очаква своето второ дете. Това, разбира се, не е първият път, в който херцогинята на Кеймбридж е включвана в модни класации. Но за пръв път тя заема такова почетно място, конкурирайки се с професионалистите от модната индустрия, като г-жа Бекъм. Експертите коментират, че потребителите избраха да гласуват за Кейт, тъй като тя умело успява да съчетава в гардероба си носенето не само на скъпи брандове, но и на артикули от масовия пазар – винаги изглеждайки безупречно! Всяка публична поява на Мидълтън прави силно впечатление, заради стила й.

Допитването е обхванало 14 000 европейци и според него Италия - дом на световноизвестни дизайнери и модни къщи като "Прада" и "Версаче", е най-стилната европейска страна, оставяйки след себе си Франция и Испания. Челната петица се допълва от Великобритания и Швеция. В Топ 10 попадат също Дания, Португалия, Германия, Норвегия и Финландия.