В навечерието на ваканционния сезон от „Бритиш eъруейз” провъзгласиха Виктория Бекъм за най-добре облечената знаменитост по време на път.

Наистина, стане ли дума за дама, която винаги изглежда безупречно, независимо къде се намира и какво прави, не може да не се сетим за бившата Пош Спайс. Виктория винаги издържа теста на безмилостно насочените към нея прожектори.

„Госпожа Бекъм е неизменно безупречна, когато пътува, това е просто невероятно – възхвалява я стилистката Елизабет Залцман, с чиято помощ е изготвена класацията. – По принцип в пътническия й гардероб присъства по някой мъжки елемент, той е шик и изискан, но в същото време класически и удобен”.

В списъка на ВИП отличничките присъстват силни жени, въплъщаващи духа на модерния свят. За да ги селекционира, журито е прехвърлило хиляди снимки на звезди, увековечени от фотографите по световните летища, и ги е подредило според заслугите им към добрия вкус.

Така на второто стъпало в пътническата листа се е оказала красивата съпруга на Джордж Клуни – юристката Амал Аламудин, следвана от топмодела Кендъл Дженър. Четвърта е актрисата Анджелина Джоли, пета – певицата Гуен Стефани. Следват съответно Чарлийз Терон, Тейлър Суифт и Марион Котийар. Топ 10 затварят тъмнокожата кинозвезда Лупита Нионг`О и светлата арийка Хайди Клум. И това ако не е състезание на модни титани!