Въпреки целия си блясък и кралската сватба не мина без модни гафове. Е, младоженците Уилям и Кейт могат да са спокойни, че не те ги сътвориха, а някои от гостите им.

Дейвид Бекъм трябва да е благодарен, че има съпруга като Виктория Бекъм, чийто тоалети винаги будят любопитството на медиите. Докато фотографите щракаха като луди Пош Спайс, на малкия гаф на съпруга й като че ли не се обърна голямо внимание.

Първо той се появи в Уестминстърското абатство с окачен на ревера орден на Британската империя. Въпреки че протоколът изисква такива неща да не се носят на подобни събития. Не стига това, ами и го беше закачил от грешната страна – вместо от ляво, от дясно. Все пак се беше намерил някой, който да му направи забележка и малко преди началото на церемонията Дейвид Бекъм вече беше закачил правилно ордена си.



За тъмната рокля на Викторя Бекъм критиците споделиха, че е по-подходяща за погребение, отколкото за сватбата на века, пише bliasak.bg.

Сериозна критика претърпяха и братовчедките на Уилям – Беатрис и Еугения, чиито тоалети бяха сериозно разкритикувани. Роклите им – съответно на Валентино и Вивиън Уестууд не бяха приети добре, а шапките на Филип Трейси, с които се бяха окичили, също не получиха положителни отзиви.