Дизайнерката Виктория Бекъм и актрисата Ема Уотсън бяха отличени за безупречния си стил по време на Британските модни награди вчера в Лондон.

Бекъм получи награда за Най-добра марка. Тя прие наградата емоционално.

"Благодаря ви. Толкова съм горда да бъда британска. Горда съм и че изградих марката си тук във Великобритания. Искам да благодаря на екипа си. Обичам ви всички 50 пъти повече от преди и тази награда се дължи единствено на вас", каза тя, като не пропусна да благодари и на съпруга си.

"Изминахме дълъг път от гримьорната на "Спайс Гърлс", нали Дейвид. Ти ме вдъхновяваш всеки ден. Ти ме подкрепяш. Ти правиш всичко това възможно. Обожавам децата ни и моите родители, вие ме обичате безрезервно, а аз зная, че нямам най-лекия характер", каза Виктория.



Актрисата Ема Уотсън получи отличието за стил от Хари Стайлс от групата "One Direction", който миналогодишният носител. Тя бе в една категория с модела Кейт Мос, Дейвид Бекъм и съпругата на Джордж Клуни Амал Аламуддин, предаде БГНЕС.

Попи Делевин бе една от красавиците, които връчиха наградата Модел на годината на сестра й Кара Делевин. Редакторката на американското издание на списание "Vogue" Ана Уинтър пък бе удостоена с награда за изключителни постижения в областта на модата.