Виктория Бекъм иска розово парти за рождения си ден. Модната дизайнерка ще навърши 40 години на 17 април и вече прави планове за грандиозно парти.

"Виктория иска да отбележи 40-тата си годишнина с нещо специално. Например розово парти с фонтани с шампанско, въпреки че е притеснена за това какво ще си помислят хората. Дейвид смята, че тя заслужава да отпразнува всичките си успехи грандиозно", издава източник на водещо британско списание.

Носят се слухове, че Виктория вече е започнала да организира партито, за да се откъсне от слуховете за събиране на "Спайс Гърлс" по случай 20-тата годишнина от създаването на групата. Мел Би вече заяви желанието си да излезе на сцената заедно с някогашните си колежки.



"Дейвид е бесен. Вижда как целият този шум около "Спайс Гърлс" разстройва Виктория. Дори по време на празниците имаше обаждания, затова той се обади на мениджъра й и му каза да престане да й говори за това", допълва източникът.

През декември миналата година Виктория призна, че е надраснала времето на "Спайс Гърлс" още през 2008 г., макар че се събраха за Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., пише БГНЕС.