Виктория Бекъм почти никога не се усмихва на папараците. Популярната дизайнерка и бивша певица е прочута с нацупената си физиономия на снимките.

Тя самата признава, че като се погледне отстрани изглежда нещастна и недоволна, но в живота е много усмихнат и позитивен човек.

"Да, аз създадох тази личност, но съм много различна от нея. Чувствам, че няма нужда да викам и крещя за това - знам, че съм щастлива. Не ме притеснява фактът, че хората си мислят, че аз съм нещастна. Но те наистина мислят, че съм винаги такава. Дори и аз си го мисля когато погледна снимките си", споделя майката на четири деца пред сп.Interview

Още когато бе част от групата Spice Girls, Виктория става популярна с прякора си Пош, което означава стилен, аристократичен. Пред изданието Мис Бекъм разказва, че си спомня годините в музиката с умиление, но призняава, че след като се разделят намира истинското си амплоа.

"Дали музиката е моя талант? Не! Не мисля, че бях талантлива. С другите момичета, ние петте се сработвахме. Но талантлива? Това звучи странно за мен", разказва Виктория

Нейният съпруг Дейвид Бекъм също се радва на внимание от модните издания. Пред сп. Ел той открехна малко завесата на взаимоотношенията у дома. "Тя се прибира вкъщи, развълнуваа от това какви чанти и дрехи е подготвяла, а пък съм скучен, казвам й, че днес са ме ударили например, пише blife.bg.