Съпругата на халфа на "Лос Анджелис Галакси" Дейвид Бекъм - бившата спайска Виктория, категорично отказа да последва примера на други светски знаменитости, като се снима бременна за корицата на едно от лъскавите списания отвъд Атлантика.

Въпросната практика на откровен ексхибиционизъм се превърна в традиция в света на шоубизнеса. В различно време през годините по кориците се появиха бременните Деми Мур, Сидни Крофърд, Моника Белучи, Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Мила Йовович и Гуинет Полтроу, пише "Монитор".

"Не се причислявам към компанията на онези жени, които пъчат коремите си пред обективите, коментира Виктория. - За мен това е дълбоко неправилно. Аз толкова се радвам на бременността си. Усещам я като благословия свише и просто съм щастлива от това. Разберете ме, аз просто не съм човек, който обича да излага душата и тялото си на показ. За нищо на света няма да се разсъблека. Убедена съм, че никой друг не е нужно да ме вижда в такъв вид освен мъжът ми. Всичко това е твърде лично."

Очаква се дъщеричката на Виктория и Дейвид да се появи на бял свят днес, 4 юли, като Виктория е планирала раждането с цезарово сечение в една от клиниките на Лос Анджелис.