Виктория Бекъм получила специална картичка за късмет с "красиво послание" от съпруга и четирите им деца преди модното й шоу по време на седмицата на модата в Ню Йорк.

Бившата певица и днешна звезда в модния дизайн получила "красиво послание" от съпруга си Дейвид и четирите им деца преди представянето на най-новата й колекция на седмицата на модата в Ню Йорк.

"Успех, мамо! С обич Дейвид, Бруклин, Ромео, Круз и Харпър", е текстът на картичката, който Виктория сподели с приятелите си в Инстаграм.



Дизайнерката се радва на подкрепата на цялото си семейство, което беше на първия ред на ревюто й. Макар в момента кланът Бекъм да живее в Лондон, бившият футболист създава футболен отбор в Маями, САЩ.

"Това е много вълнуващо както за мен, така и за моето семейство и приятелите ни. Наистина очакваме с нетърпение Маями", каза Дейвид на пресконференция миналата седмица.

"Виктория и децата са много развълнувани от това ново приключение. Те обичат Америка и нямат търпение да изследват нови градове и да прекарват част от времето си в Маями", каза говорител на звездното семейство, пише БГНЕС.