Виктория Бекъм си прави сметката да роди четвъртото си дете в Деня на независимостта на САЩ, в чест на 4-годишния престой на звездното семейство в Америка.

Таблоидът "Сън" пише, че 37-годишната бивша певица и настояща дизайнерка била резервирала датата 4 юли за цезарово сечение в частна клиника в Лондон, но по-късно решила да роди в Ел Ей на същия ден. Тя наела там и къща за роднините, които ще пристигнат.

"Вик и Дейвид обичат Америка. На тях им харесва американската култура и гостоприемството на местните жители, които ги посрещнаха с отворени обятия. Най-важно е здравето на майката и бебето, така че нещата винаги могат да се променят в последния момент", казал техен приятел.

Според таблоида Виктория и звездата на "Галакси" вече са си направили списък с желани имена за бебето, като Атланта било техният фаворит. "Дейвид искаше име, свързано по някакъв начин с живота им по време на зачеването", довери източник пред "Сън".

Както е известно, Дейвид и Виктория Бекъм имат три деца – всичките момчета, а сега очакват да се сдобият и с дъщеричка. Синовете им Бруклин (11), Ромео (8) и малкият Круз (5) носят нестандартни имена, които са символични за техните родители.

Баткото например е кръстен на моста Бруклин в Ню Йорк, защото е бил заченат в близост до него, пише monitor.bg.