Почитателите на бившата спайска сигурно вече потриват ръце, предвкусвайки удоволствието да закупят някой от екстравагантните й тоалети на добра цена. Какво може да накара една звезда да се раздели с част от гардероба си?

Изцяло благородни подбуди. Съпругата на Дейвид Бекъм ще предложи лични вещи, за да събере пари за фонд, подпомагащ болни от рак. Заедно с други знаменитости като Стела Макартни, Сиена Милър и Елизабет Хърли тя ще предложи свои дрехи на търг на eBay.

Средствата ще бъдат предоставени на кампания за борба с рака, организирана от центъра за онкология Royal Marsden. Феновете на известните лица ще могат да си купят уникални неща, които са принадлежали на техните кумири.

Самата Виктория ще предложи на търга рокля от своята колекция, в която се появи на семеен обед в хотел Claridge's. За Виктория това не е дебют на благотворителното поприще. В началото на годината бившата спайска заедно със съпруга си създаде колекция от тениски, приходите от продажбата на които отидоха в британски спортен фонд.

В създаването на дрехите взеха участие и децата на звездната двойка. А през 2008 г. Пош Спайс дори се съблече в името на благотворителността - голото й тяло украси дизайнерски тениски на Марк Джейкъбс. Акцията трябваше да привлече общественото внимание върху болестта рак на кожата.