Виктория Бекъм е предложила услугите си на Пипа Мидълтън, за да проектира сватбената й рокля, съобщи Контактмюзик.

Очарователната брюнетка, която е сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, обаче предпочита да възложи задачата на неизвестен дизайнер.

42-годишната модна дизайнерка преглежда скицниците си и се е заела да направи нови скици, след като стана ясно, че Пипа се е сгодила за милиардера Джеймс Матюс миналия месец. Бившата спайска отчаяно иска да създаде смайваща булчинска рокля за сватбената й церемония следващата година.

"На Виктория допада идеята за още една кралска сватба - заяви близък до нея източник, цитиран от сп. "Нау". - Пипа бе поласкана, когато Виктория й предложи услугите си на сватбата на Катрин през 2012 г., но смята да избере неизвестен дизайнер и да го превърне в звезда за една нощ."

Виктория обаче не е изгубила надежда и смята, че приятелката й Ева Лонгория, чиято сватбена рокля проектира по-рано тази година, ще може да направи реклама на работата й.

"Виктория планира рекламна кампания, с която да очарова Пипа - допълни източникът. - Сред знаменитостите, които ще участват в кампанията, е Ева Лонгория. Виктория знае, че Пипа е голяма фенка на Холивуд. Евентуалното сприятеляване на Пипа със звезди като Кейт Бекинсейл и Скарлет Йохансон може да помогне на съпругата на Дейвид Бекъм да осъществи намеренията си."