Вчера американците отбелязаха Деня на благодарността.

Празникът не се чества на фиксирана дата, а всяка година се празнува в четвъртия четвъртък на месец ноември. Това несъмнено е един от най-обичаните и почитани празници в САЩ, като традицията повелява на този ден всеки да се събере със семейството си и да изкаже благодарността си към Бог за всичко онова, което той му е дал.

Звездите от света на шоубизнеса съвсем естеествено също отбелязаха празника с близките си и не пропуснаха да споделят кадри от деня в профилите си в Instagram.

Виктория Бекъм, например, качи снимка, на която е преоблечена като пуйка. Красавицата седи на пода, а чрез фотошоп програма тялото е покрито с костюм от пера. По-късно обаче звездата премахна фотоса от профила си. Защо го направи така и не стана ясно.

Междувременно дизайнерката сподели в интервю, което даде съвместно с приятелката си – актрисата Ева Лонгория, че е благодарна за късмета си да срещне съпруга си Дейвид Бекъм.

"Той ми показа, че съществува любов от пръв поглед, искрена бе пошспайската", която е женена за футболиста от 1999 година и двамата са горди родители на четири деца.

Текст: Woman.bg