Британската модна дизайнерка Виктория Бекъм заяви, че закръглените дами също могат да носят нейните модели и че не е задължително да са много слаби, за да изглеждат добре в тях.

Виктория иска да привлече интереса на по-голям кръг от хора към предстоящата си колекция и затова се е постарала сред новите модели за сезона да има повече рокли и поли, които не са по-тялото, а даже напротив – феерични и свободни "като вятъра".

"Много жени си мислят, че за да носят моите дрехи, непременно трябва да бъдат много слаби, а това далеч не е така. Обличала съм Опра Уинфри например, защото аз не очаквам, че всичките ми клиентки ще имат еднаква структура", коментира Бекъм в интервю за френското издание на списание "Грация".



Виктория дори направи комплимент на телевизионната водеща, като каза, че Уинфри е изглеждала повече от великолепно в рокля, която очертава тялото, но не прекалено.

"Аз много добре знам как жените трябва да изглеждат, за да бъдат наистина красиви", категорична е звездата.

"Никога не съм искала да просто да кажа, че името ми е Бекъм и ще правя шоу. За мен най-важен е крайният продукт. Маниак съм на тема контрол и държа да управлявам всичко", добавя с усмивка британската дизайнерка.