Преди дни Виктория Бекъм се появи на благотворително събитие за набиране на средства за борба с рака на гърдата.

Разбира се, на него тя се появи облечена в едно от собствените си модни творения.

Дизайнерката блесна в синя рокля от есенно-зимната си колекция за сезон 2017, който е с гол гръб. Именно благодарение на този акцент фотографите имаха възможността да нащракат Виктория и най-вече да запечатат в поредица от кадри фактът, че тя упорито се опитва да заличи татуировката, която беше разположена от шията до средата на гръбнака й, пише ELLE.bg

Фразата, която доскоро се четеше там, беше изписана на иврит и означаваше: „Аз принадлежа на любимия ми и любимият ми принадлежи“. Именно чрез него госпожа Бекъм засвидетелстваше любовта си към съпруга си Дейвид. Самият той също е татуирал надписа върху тялото си, но за разлика от съпругата си няма никакво намерение да го заличава.



Откакто реши да покорява модния свят и да се доказва като дизайнер, Виктория коренно промени имиджа си. Тя вече залага на по-строга визия, без излишни голотии и крещящи цветове с каквито се носеше, докато се изявяваше като певица в Spice Girls или просто като футболна съпруга. За да бъде възприемана сериозно от по-именитите си колеги в бранша, тя реши и да премахне с лазер всички татуировки, които си е правила през годините. И които бяха посветени на съпруга й.