Виктория Джумпарова не се стърпя и в типичния си отмъстителен стил нападна жената на бившия си, с която деляха един покрив в "Къртицата".

В интервю след излизането си от шоуто Виктория заяви, че й е жал за нея.

"Миличката… толкова много злоба и завист таи… и е с такова високо самочувствие. А сутрин като стане от сън и ми приличаше на шарпейче, преди да си сложи маската. То сигурно заради това сърце не ми даваше да се държа лошо с нея - много обичам кучета. Виждам, че и тя има топли чувства към мен, показва го факта, че не е спряла да ме имитира и копира през годините. Радвам се, че ми подражава", казва манекенката пред bgreality.bg.

Джумпарова коментира и отношението на Христина към бившия й приятел Борислав Иглев, който я изостави, докато манекенката беше в шоуто.



Христинна му звъннала, след като я изгониха от "Къртицата", за "да му се предлага" по думите на Виктория.

"Относно "приятелството" на Христина и Борислав - това са пълни глупости, поредният опит на тази жалка женица да бъде център на вниманието и явно тежко е изживяла излизането си от Къртицата, и жаждата и за слава и обективи не спира да я тласка да се бута там, където не и е мястото.", нервира се Виктория.

"Тя иска да живее моя живот, да познава хората които аз познавам, и ако може и да преспи с всички, с които аз съм имала връзки, няма да се поколебае. Нейната жажда за мъст не стихва, и се опитва да се докосне до всичко, което е било мое. Но нека не забравяме, че аз първа съм минала оттам, и след мен е невъзможно да се обърне внимание на жена, като нея. Истината е, че те не се познаваха, пък да не говорим за това пресилено приятелство с което тя парадира. Просто излизайки от Къртицата, тя е направила и невъзможното да се добере до неговият телефонен номер, и не е спирала и до ден днешен да му се предлага и да се унижава. Готова е на всичко, за да си отмъсти. Но на мен няма за какво, аз не съм виновна, че мъжът и ме е лъгал.

На всичкото отгоре, забравя как я приютих, преди 10 години когато дойде във видимо нетрезво състояние и плачейки при мен да ми се моли да оставя мъжа и, а аз дори не знаех, че той е женен. Разликата между мен и нея е, че аз отдавна я преживях тази история, а тя не. Не случайно не са спирали през годините да ме споменават, а и влизайки в Къртицата, също не пропуснаха, че дори и на кастинга са си направили ПР на мой гръб. Просто страда от липса на внимание, друг отговор не виждам.

Аз и Емил стоим в Къртицата, а тя звъни и се предлага на бившият ми приятел...? Kолко жалко само! Вместо да си гледа децата, такова красиво и стройно момиченце има, вместо да ѝ дава пример в живота, тя се занимава с глупости и това ми било родител?! И в никакъв случай тя не е и не би могла да повлияе на моят бивш приятел относно отношенията му с мен, не вярвам да е чак толкова наивен да и се върже на параноите. Аз получих информацията за нашата "медийна раздяла", докато Христина беше все още действащ участник в Къртицата. Иска ѝ се благодарение на нея, да има някакъв срив в моя живот, но и този път ще се наложи да я разочаровам - тя няма нищо общо с раздялата ми с Борислав Иглев."