През последния месец гръмна скандал, че Виктория е била забелязвана често в столичното заведение „Марая” със съпруга на Мария, бизнесмена Митко, в доста интимни отношения. Дали това е така, или е безумна измислица, чуйте от самата Вики...

- Преди седмици избухна скандал в медиите, че законният съпруг на фолкпевицата Мария – Димитър, бил засичан често с теб твърде интимно – вярно ли е?

- Честно казано, най-вече заради тези въпроси приех интервюто, тъй като доста се поизписа за това, а аз не успях да изкажа мнение по всичките „писания”, тъй като не бях в България точно в този "час пик"! Това не е вярно, пак ще го повторя - дори не знам кой е и как изглежда човекът, видях го от снимките по сайтовете.

- Защо мислиш е необходимо на някого, точно теб и мъжа на Мария, да ви свързват в интимна връзка?

- Така както сме "точно Аз" и "точно Той", така може да са "точно някои „Други”, и тогава въпросът ще бъде същият! /усмихва се горчиво – б. а./ Нямам никаква представа, наистина!... Дори не сме в едно обкръжение.

- В изявление до медиите, в отворено писмо, Мария казва, че ти дори не ги познаваш лично двамата – така ли е?

- Да, така е. Това казах и аз - не познавам нито единия от двамата, дори не съм ги виждала "на живо".

- С кои други известни мъже са те свързвали в лични отношения, а те не са били верни?

- Не знам за други такива случаи.

- Коя е най-злостната клюка, която си чувала за себе си?

- Ами, честно казано, не са много - не съм толкова обсъждана личност. Повечето са били свързани с работата ми, тъй като пак, както с манекенка - футболист, и таксиметров шофьор - сервитьорка, хората слагат всичко под общ знаменател, а не е редно, винаги има изключения...

- Четеш ли коментарите в сайтовете, които 90% са негативни и комплексарски, но отразяват по някакъв начин общественото мнение за даден човек?

- Както казах и по-горе - НЕ, та аз дори и статиите не чета, а какво остава за коментарите! Рядко се интересувам от „клюки” - кой какво направил, пък си купил, пък с кого са го видели... Не ми е интересно това. Даже имено поради тази причина аз май последна разбрах за тази нова клюка за мен! И то, след като ми се обадиха от медиите да ме попитат.

- Имаше период, в който Евгени Минчев много те лансираше в медийното пространство – плащала ли си му специално или поради други причини си правехте взаимно реклама?

- Ами да не ме бъркаш с някой друг, защото не се сещам за такъв период? /смее се – б. а./ Познаваме се с Евгени, но не мисля, че на някой, нещо „извън рамките на нормалното” е направило впечатление... Нито аз на него, нито той на мен е правил реклама умишлено, просто сме в добри отношения и винаги си казваме по едно-две изречения, като се видим... Ако и това се счита за реклама - вече спирам да говоря с всички хора! /залива се в смях – б. а./

- Има ли си гадже в момента Виктория Джумпарова и кой е той?

- Да, имам! Нали не очакваш да кажа как се казва?! Едва ли личният ми живот е толкова интересен на читателите...

- В едно интервю твърдиш, че си „романтична до болка”, но все пак сексът до каква степен има значение за връзката ти с един мъж?

- Както повечето хора твърдят - сигурно има голямо значение, но аз не съм изпадала в такава ситуация досега - винаги съм избирала мъжа до себе си според това какъв човек е, а всеки останал синхрон - е просто бонус!... А относно романтиката - това може да бъде само в плюс за човека до мен, ако и той е такъв, защото аз наистина съм много романтична!

- Миналата година много се говореше за връзките ти с футболистите Стойчо Младенов – младши и юношата от „Левски” – Владимир Пицов – какво се случи с тях, след като бяхте заедно известно време?

- Никога не съм имала връзка със Стойчо Младенов - младши, а с Владимир имах почти 4-годишна връзка, която приключи, но останахме много близки приятели.

- Формулата - футболист и манекенка, не ти ли се струва изтъркана вече?

- Аз не следвам формули в живота, правя винаги това, което искам, и според това как се чувствам добре. Не ме притеснява кой какво говори, че футболист и манекенка или таксиметров шофьор и сервитьорка са „клишета”... Та аз самата дори се опитвах да избягам от този стереотип още преди да съм познавала някой футболист! Но разбрах, че за щастието няма подобни щуротии, които трябва да следваш. Всеки е свободен да прави това, което се чувства добре - а аз не съжалявам за нищо!

- Завършила си „Информационно брокерство“, но сега пак имаш изпити и учиш! Магистратура ли следваш и каква?

- Да, сега уча магистратура „Журналистика”, в Нов Български университет... Смятам, че това ще ми бъде много по-интересно и много повече от полза, тъй като мен телевизията ме влече... и се надявам и бъдещата ми работа да е свързана с нея, защото модата е до време.

- Красотата помага ли ти да ти дават по-високи оценки и да си взимаш по-лесно изпитите?

- Не бих казала... Много хора си мислят, че това винаги е привилегия, но не е така. Да, безспорно, помага за някои неща, но е твърде наивно да се мисли, че това ти отваря врати за навсякъде. Все пак, безплатни обеди няма! Аз винаги съм си взимала изпитите с много учене, а добрите ми отношения пък с преподавателите съм печелила с това, че винаги съм усмихната и имам собствено мнение по някои въпроси, макар то да е различно от тяхното...

- Преди 10 години си станала модел... „случайно”! Разкажи как започна всичко при теб?

- „Случайно”, сякаш имаш нотка на съмнение за това! /шегува се – б. а./ Да, не беше нагласено, бях на 13 години, (и това вече ми напомня, че се занимавам с мода 11 години, а не 10! /, тъй като след броени дни ставам на 24 години! И всичко започна в училищния фитнес, където работеше едно момиче - тогава действащ модел.

Тя няколко пъти ми казваше да отида с нея в агенция „Visages”, защото според нея, съм много подходяща да се занимавам с това, но аз все отказвах. Просто, това никога не ми е било мечта. Като малка - тогава исках да стана ветеринар!

Но един път, когато ми предложи отново, си казах - какво пък толкова, ще отида ей така, на майтап дето се вика, изобщо не съм и предполагала, че това ще се превърне в моята работа и до днес, а и най-важното - в моето хоби!...

- Може ли да се каже, че един модел като теб може да поддържа добър стандарт, ако разчита само на работните си ангажименти?

- Може, да... Но, определено ангажиментите не трябва да са само в България - тук няма почти работа... В чужбина нещата са много по-различни и много по-добре финансово удовлетворителни.

- Теб лично, кой те финансира най-вече, за да можеш спокойно да учиш и да поддържаш стандарта си на живот в момента?

- Смея да твърдя, че от доста отдавна се старая да покривам разходите си сама, а конкретно за второто ми образование - то ми е един вид „подарък” от баща ми, той ме насърчи да запиша второ, а аз просто избрах специалността.


източник: БЛИЦ/ Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ