Драма, достойна за сълзлив сериал, се разигра в “Къртицата 2”.

Манекенката Виктория Джумпарова стана поредният участник от риалити формата. Вътре вече са бившия й любовник – бизнесменът Емил Русев, както и съпругата му Христина.

Преди да влезе, манекенката разкри страшни тайни от живота си с него и заяви, че той е влюбен в нея и я преследва и до днес, пише ''Блиц''. “Той ми каза, че тя ме харесва сексуално, казвал ми е, че съм й любимата манекенка. Тези двама души, които си имат деца и си правят суингове в къщата си, нямат морал”, твърди тя.

Самият Емил Русев обаче нарече Виктория “гнила ябълка” и разказа как тя искала да го прегази с кола, след като се разделили. “Тя ме преследва и иска да развали семейството ми”.

Всеки обаче има различна версия на историята.



Ето изповедта на Виктория Джумпарова:

С Емил Русев се запознахме в края на 2002 година, но връзката ни започна през 2003-а. Бях ученичка, в един момент се почука на вратата, влиза човек и казва – имам колет, дойде с огромна кошница с рози с бележка от анонимен човек, по-късно разбрах, че това е Емил.

Когато се запознахме, той беше на 28 години. Още тогава чувах за Христина. Каза ми, че е бременна, че се е опитала да се самоубие във Франция, че бебето е било загубено. Каза – длъжен съм да отида с нея. Когато замина, го бях отписала тотално. В този месец ми звънеше постоянно, ревеше, тръшкаше се, казваше, че не може да бъде с нея насила. Пътувахме няколко пъти в Гърция. За първи път – когато беше началото на връзката ни. Баща ми му подписа пълномощно, за да мога да пътувам, още нямах 18 години. Баща ми много го хареса, влезе под кожата на всичките ми близки. (Тук Виктория показва пръстен, който любимият Емил й подарил). Свалих го от обувката си, защото не е достойно да седи на пръста ми. Когато бях на 16, той ми предложи брак. Падна на колене, предложи ми брак и считайки, че съм прекалено наивна, ще приема, но казах не. Един ден ми звъни моя приятелка, намерила стария ми адрес и каза, че една жена ме търси. Разбрах, че това е Христина, бившата му. Срещнахме се, поканих я у нас, тя остана да спи вкъщи. В същия момент Емил идва, почва да чука на перваза ми, Христина се скри в гардероба. Когато тя беше вкъщи на гости, каза – много ми е напрегнато, той май има трета жена. Започнахме да го следим двете заедно първо него. По чорапи сме ходили една вечер в гората. Тя после каза – искам да обясниш на моите родители за какво става въпрос, че си му любовница.



Организира среща, на която да дойде Емил, нейните родители, а аз дойдох с баща си. Влизайки в апартамента, Емил ме видя с баща ми и побягна в кухнята. В момента, в който влязохме, той обикаляше около един диван, аз започнах да ги гоня с майка му, казвах – вие сте едни мишки, страхливци, седнете и обяснете за какво става въпрос. Майката казваше – аз не те познавам теб, при положение, че месец преди това дойде при баща ми да му донесе кутия бонбони и уиски, да го потупа по рамото и да му каже – те са страхотна двойка. Емил остана в шок. Христина припадна, започнаха да се викат разни линейки. Майка му продължи да обикаля в кръг заедно с него. Емил не каза абсолютно нищо, дори казаха, че не ме познават и не знаят коя съм. След това ми се обади и каза – ти си самият дявол, как можеш да идваш да ми разваляш семейството. Час по късно ми звънна отново, плачеше, каза ми, че са го накарали насила да се ожени. Аз му казах – ти си психопат за мен и повече никога не ме търси. Това беше денят, в който връзката ни приключи. След това месеци наред той ни преследваше.

Версията на любимият й Емил е коренно различна:

Нещата с тази не могат да приключат с години. Скоро седим на маса с жена ми, пристига тя, вади кутия, от нея – таралежче. Казва: “Това ми напомня много за теб!” Все едно няма никого на масата. Женен си, минали са много години, увлякъл съм се и в един момент те хващат и казват – избирай. Естествено избрах жена си. След това ме блъсна с кола. Пресичам пред “Червило”, засилва се някаква кола и ме блъска. Падам на жълтите павета, колата се връща назад и тръгва да ме сгази. Един приятел ме издърпа на тротоара и ме спаси, но два месеца бях с гипс.