Новата гостенка на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е фолк певицата Виктория.

Русото изкушение на попфолка е доказателство, че външният вид лъже - на пръв поглед Виктория е една невинна и сладка блондинка, но всъщност е силна и амбициозна жена.

Певицата, която наскоро пусна новата си песен, озаглавена ''Мъжко момиче'', заяви: ''Старая се да съм мъжко момиче. Смятам, че повечето жени в днешно време са мъжки момичета. Много често ме питат какво е посланието на моята песен - ами посланието е да има повече мъжки момчета!''

"Не съм от ''барбитата'', които цял живот се гримират и показват новите си дрехи. За мен това е изключително скучно и безинтересно. В крайна сметка на кой докъдето му стига акъла.", заяви уверено певицата.

"Далеч съм от идеята да си търся богат мъж. Не мисля, че това е гаранция за успех и трябва да бъде цел в живота. Богати мъже - много, красиви жени - много, но само до това ли се свежда щастието и успеха? В крайна сметка аз съм един млад човек, който търси развитие за самия себе си. Не смятам, че богат съпруг, гадже или любовник би допринесъл за това да се развивам по някакъв начин, защото развитието не е просто да направиш пет скъпи клипа.", добави още тя.

"Мъже тип мутри не харесвам, футболистите са хубави, добре поддържани... Харесвам Валери Божинов, Николай Михайлов, Мартин Камбуров... но аз не нападам мъжете, чакам те да ме нападнат", призна още тя.

Повече за първата любов на певицата, как пише парчетата си и имат ли връзка с личния й живот, защо е приключила последната й връзка, в какви отношения е със симпатичния младеж от новото си видео, разбира ли се с колежките си и какви планове за професионално развитие има, разберете от видеото: