Красивата водеща на Би Ти Ви новините Виктория Петрова влезе в идеална форма.

Журналистката свали всички излишни килограми и вече е добра илюстрация на култовия чалга рефрен „Малко дупе – секси”.

Преди година задните й части бяха двойно по-големи, а днес се побират в две шепи, отбелязва Уикенд, пише HotArena.net.

Тв звездата дължи променения си външен вид на желязна диета.

Менюто й напоследък включва предимно плодове и зеленчуци. Виктория не се храни и вечер след 19 часа. Спи задължително по 8 часа.

Във вторник преди обяд, на път за работа, новинарката влезе във фреш бар, недалеч от сградата на Би Ти Ви. Оттам си все две порции нарязан пъпеш в пластмасови чаши – храната й за през деня. После продължи към телевизията с покупките, слушайки музика от слушалки.



Драстичното отслабване на Виктория впечатлява не само колегите й, но и обикновените софиянци. Мъжете, който я срещат по пътя си, редовно се обръщат след нея, за да огледат сексапилното й дупе. Откакто се е вталила водещата на Би Ти Ви новините предпочита да носи впити дънки, които чудесно очертават красотата на перфектните й вече извивки.

Журналистката с прякор Седенката (прякорът не идва от огромните й доскоро седалищни части, а от една пресконференция с Пламен Орешарски - б. р.) ограничила мръвките, тестените изделия и сладкото, за да зарадва любимия си – спортния министър Красен Кралев.

Двамата са интимни от миналата есен, а от пролетта делят покрив и постеля в луксозен палат в „Драгалевци”. Любовното им гнездо е с размерите на прогимназия, а около него има висок дувар, по ъглите на който са накичени охранителни камери.