Отслабване без диети – естествено, че е възможно! Редовната креватна практика помогна на журналистката от Би Ти Ви - Виктория Петрова, да се стопи, а скоро може да стане само кожа и кости.

В момента Петрова излиза с един от най-големите рекламодатели в Би Ти Ви – бирен бос, който наливал милиони рекламни средства в медията, пише в. „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Двамата се запознали покрай работата и почти ежедневно Вики се качвала в колата му след края на работния ден, разказват свидетели.

Двойката консумирала чувствата си в столичния дом на Петрова или в частни комплекси през уикенда, където влюбените отсядали и търсели дискретност.

През последните 2 месеца синеоката красавица от Варна е стопила почти 7 килограма и то благодарение единствено на любовните си практики с бирения бос.

Ако през април Виктория се срамуваше от добре оформените си задни части и огромни тлъсти ръце, днес телевизионерката е повече от секси парче – с малко кръстче, слаби крака и ръчички, а дупето й е като на манекенка.



През 2010 г. водещата на „Новините” се разведе след двугодишен брак с оператора Добромир Иванов.

Техническият сътрудник заряза красавицата, заради „Мис България” Гергана Гунчева, която го дари със син през изминалия април. И докато бившият на Виктория сви ново семейно гнездо, то тя като блудница обикаля от мъж на мъж, коментират я из коридорите на частната медия.

Петрова е известна в Би Ти Ви като една от най-големите мъжемелачки, която не прощава никому щом си го заплюе. Репортерката има зад гърба си редица сексуални афери като една от най-популярните й е с чернокожия бивш футболист от ЦСКА – Тиаго Силва. Двамата изкараха неколкомесечен романс, в който дори ненаситния на креватни ласки негър се оплака от постоянния сексуален нагон на журналистката.

Говореше се, че палавата Виктория е омаяла и двама-трима важни политически мъже от най-големите партии.