"Tя е много, много, много красива". Това казва министърът на спорта Красен Кралев, когато отива в БТВ, за да участва в предаването “Лице в лице” при Цветанка Ризова.

Пред студиото среща Виктория Петрова, която, спира при него. Но не да си говори с министъра, а да поговори с пиарката му, с която се познават отдавна, пише "24 часа".

Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта. “Лице в лице” свършва и на връщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на представянето му, той не спира да пита за красивата водеща.

Докато стигнат в министерството, вече е научил от първа ръка достатъчно неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния ѝ имидж, нито с лъжите за нея в жълтите вестници.

Още тогава чува, че Виктория има силен характер, но може би дължи кариерата си тъкмо на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама - с работа, амбиция и без никакви протекции.

След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдава развитието ѝ, воден от местен варненски шовинизъм.

“Винаги са ми били интересни успешните варненци, които се развиват, надскачат регионалното ниво и се доказват на национално без значение в коя област. Особено когато става дума за хора от типа selfmade”, казва той в едно свое интервю по друг повод.

След време ще има възможност сам да се увери, че Виктория наистина е от онези самоизградили се хора, уважавани в цял свят именно заради самостоятелния си успех.