Когато една жена има проблеми с любимия мъж, тя си сменя прическата. Точно това направи и Виктория Бекъм, която използва екстеншъни, за да придаде нов вид на косата си. Дали пък слуховете за търкания в звездното семейство все пак няма да се окажат верни, питат се клюкарите на Острова.

"Пош" демонстрира новия си имидж в Кан, където отиде на почивка с тримата си синове. Облечена в лятна жълта рокля, Виктория изглеждаше щастлива и отпочинала, когато пристигна в Южна Франция. 36-годишната британка не показа признаци на допълнителен стрес, след като нейният говорител трябваше да опровергава твърденията, че Виктория и Дейвид планират скоро да оповестят края на своя брак.



Бившата звезда от "Спайс Гърлс" и синчетата й Бруклин, Ромео и Круз отседнаха в семейния замък в Баржемон, в очакване към тях да се присъедини и Дейвид, който в момента е в Южна Африка за световното първенство по футбол.

Виктория Бекъм и по-рано е експериментирала с изкуствено удължаване на косата си. Преди години тя се беше изрусила и тогава за първи път прибягна до екстеншъни.

Източник: Sportal.bg