Виолета Марковска, която се превъплащава в ролята на Мимето в комедийния сериал „Столичани в повече” разкри, че не е намерила сродна душа сред своите колеги.

Като гост в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви, Вили разкри подробности от снимачната площадка.

Актрисата разказа, че много се забавлява по време на снимките на сериала, но отношенията й с останалите актьори си остават строго професионални и не прерастват в приятелство, пише kliuki.bg.

Единственият човек, с който Вили се разбира изключително добре и смее да нарече приятел е великата Стоянка Мутафова.

„Много си говорим с нея. Гледам я, наблюдавам я. Тя ми разказва истории свързани с нейната професия, житейски опит, творчески и т.н.”, споделя младата актриса, която е изключително щастлива от факта, че може да се изявява рамо до рамо с Мутафова.

„Възхищавам се на силата й. Наблюдавам я как играе, как се държи, как разказва…”, открито признава Вили Марковска.

Тя сподели със зрителите на предаването, че е вегетарианка и редовно практикува йога. Оказа се, че актрисата стриктно се придържа към здравословния начин на живот, но макар че е изключила месото от менюто си не се е отказала да похапва риба.

„Няма как да се занимаваш с йога и да ядеш месо”, обясни Виолета пред водещите.

Брюнетката леко повдигна завесата и разкри какво ще се случи в последния за сезона епизод на „Столичани в повече”.

Вили разказа, че на парти, организирано от бизнесменът Константин всички герои изпадат в комична ситуация, понеже пият от серума на истината, който предвидливо е сложен в питиетата им от злобния счетоводител Димо.

Актрисата обещава изключително забавен финал на сезона, който ще предизвика много смях и весело настроение.