Пет години след последния си пирует в Dancing Stars Атанас Месечков и Вили Марковска отново ще сплетат бедра на сцена.

Актрисата репетира по 4 часа на ден за ролята на мъжемелачка в спектакъла „Любовни сезони”, чиято премиера е на 18 февруари в столичната зала “Рейнбоу Плаза”.

Хореографията пресъздава различни състояния на най-древното чувство – от безрезервната, но обсебваща обич през изневярата до пагубната ревност.

Героинята на Марковска ще забие ток в сърцето на Месечков на два пъти, в ритъма на румбата и на тангото.

„Тя ще се опита да ме раздели първо с музата ми Ели Добрикова (б.а. също лице от първия сезон на шоуто по bTV), а после и с една от деветте ми жени.” - издава с усмивка специалистът по латиноамерикански танци. Той успява да навие Вили за експеримента с лекота:

„След  Dancing Stars си останахме приятели, които имат навика да си казват нещата в прав текст. Сантиментът й към този период остана и не се наложи дълго да я уговарям за участие в проекта ми.”

Когато кръстосат парфюм и трика в залата, те са отдадени изцяло на прецизността в стъпките. Общуването им се свежда до „здравей-здрасти”. „Имаме си достатъчно други моменти, в които да обсъждаме нещата от живота.

На паркета концентрацията е максимална и не хабим енергия в приказки” - категоричен е бившият модел, който затвори школи в Стара Загора, Пловдив и София, за да се отдаде на „Любовни сезони”.

Трупата му включва общо 17 ентусиасти, част от които възпитаници на Нешка Робева. С тях тренира и Мис Свят България Райна Налджиева, която до скоро водеше хорото в ансамбъл „Българе”.

Собствена част в шоуто ще има и кубинецът Алфредо Торес. Саундтракът ще бъде осигурен от тенорите Кирил Илиев, Александър Господинов и Илиян Недев.