Актрисата Вили Марковска, която беше част от танцовото риалити Dancing Stars отново ще покаже стъпки на дансинга.

Младата дама се завръща на тази сцена заради шоуто "Любовни сезони", в което ще й партнира Наско - партньора й от Dancing Stars.

"Наложи ми се да си припомня наученото, бях забравила всичко. Вчера, когато ми бяха първите репетиции не се представих никак добре", разказа в сутрешния блок на бТВ Марковска.

В проекта, чиято премиерна дата е 18 февруари в Модерен театър, ще се включи и афро танцьора и хореограф Алфредо Торес. След това представлението ще се покаже в Пловдив, Стара Загора и Варна, пише Lifestyle.bg

Посланието на спектакъла е, че всички носим маски, но можем ли да скрием зад тях това, че обичаме? Не е ли любовта онова пламъче, към което упорито се стремим да достигнем, бягайки от студената прегръдка на самотата? Защото всички ние, обладани от своята суета, крием лицата и душите си. Изгарящата страст на лятото, покрила със забрава студения порив на любовната зима. Копнежът за пролет, скрит в златните цветове на последното есенно листо на клона на живота. Безспирният кръговрат в Любовни сезони.