Актрисата Вили Марковска, която преди два месеца роди наследник на сина на финансиста Красимир Ангарски, вече е готова да се върне на работа.

Марковска заяви в студиото на "Преди обед", че започва с представленията.

"То стана някакси от самосебе си. Поканиха ме, предложиха ми отново да се върна, да започна с пътуванията. И реших, че няма нищо лошо да се разнообразявам и да се върна на сцената. На този етап нямам някакви турнета или дългосрочни отсъствия от къщи. За мен това е естественият процес на нещата. За да се чувства една майка пълноценна, не трябва да загърбва работата, която е започнала. Липсваше ми сцената и в крайна сметка майчинството и грижите не са толкова много, поне при мен", казва актрисата.

Тя е категорична, че бебето коренно е променило живота й, но e на мнение, че с майчинството не трябва чак толкова много да се драматизира.

Вили не отрече категорично дали има 3 гледачки, както пишеше във вестниците, но каза, че за бебето основно помага майка й.



"Малко ми е неудобно да се оправдавам... За бебето се грижим предимно аз и съпруга ми. Майка ми основно ни помага. Детето е кротко, спокойно, не сме имали толкова много безсъсинни нощи", казва актрисата.

Малкият е кръстен на дядо си - Красимир и името е избрано от Вили и Иво Ангарски. "Самото име много ми хареса. Това, че дядо му се казва така, е вторично обстоятелство", допълва тя.

Марковска е родила със секцио по неин избор, защото я е било страх от естественото раждане. Сега казва, че това си е операция и не е леко. Заради секциото все още не може да прави физически упражнения.