Скъсан менискус блокира бляскава светска изява на Вили Марковска.

Хубавицата, която нашумя покрай "Столичани в повече" по bTV, не успя да обере "на живо" възторга на мъжете, дошли за премиерата на "Цахес" в Народния театър.

Ефектната брюнетка стои супер в кадър, в който разголва прелестите си и прекарва пръсти по крехкото си тяло.

Така тя изразява ужаса от перспективата това да направи героят на Емил Котев от "Седем часа разлика". Той е мераклията за секси формите на младата дама в новия филм приказка на Анри Кулев, заснет прекрасно от жена му Светла Ганева, пише в. "Стандарт".

Поетично-еротична сцена имат и двама от менторите на актьорското риалити Star machine по TV 7 - Стоян Алексиев и Касиел Ноа Ашер. Те се впускат в изразителни ласки под балдахин. Докато се е случвало всичко това, градусите са ударили термометъра на макс, разказват от екипа.

Целият филм е заснет в уникално красиви сгради и интериори из цяла България.
Сред секссимволите на екрана са още Захари и Явор Бахарови - от времето, когато по-големият брат все още се подвизаваше с прическа, а по-малкият хал хабер си нямаше от "Стъклен дом".

Особено добър е Ивайло Христов, който засега приключи със сериалите, след като героят му от "Под прикритие" се спомина скоропостижно. Малин Кръстев, Чочо Попйорданов и Линда Русева също се отчитат с традиционно професионално присъствие.

Супер, както винаги, е Мая Новоселска като майката на малкия Цахес, омагьосан да присвоява цялото добро на света. Да се порадват на високата литература и философия на Е.Т. Хофман, превърната в кино, дойдоха Петър Стоянов и министърът на културата Вежди Рашидов, Росица Данаилова с дъщеря си Росица Обрешкова и внучката си Стефана, кръстена на вуйчо-дядо си Ламбо, композиторът на прекрасната музика в "Цахес" Стефан Димитров и наследничката му Миряна, продуцентът, дал рамо на лентата Димитър Гочев. Деян Донков и Радина Кърджилова не спряха да се държат за ръка, да се прегръщат и целуват.

Той отново беше със скиорската си шапка, минижуп разкриваше отличните крака на изгората му.
Захари се появи с жена си Диана Алексиева, но Явор беше без Луиза.